Pages

20 Ekim 2015 Salı

Çeşme Otelleri ve Tatil Yerleri

            İzmir’in incisi, Ege’nin Antalya’sı diye anılan Çeşme, oldukça rağbet görmekte olan güzide bir turistik merkez haline gelmiştir. Manzarası, iklimi ve yarımadada bulunması sebebi ile yerli yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Çeşme’de unutulmaz yaz tatilleri geçirebilmek mümkündür.

Çeşme Tatil Yerleri

  •           Alaçatı
Alaçatı

Çeşme denilince ilk akla genel, patikaları, arnavut kaldırımları, beyaz ve renkli eski tip evleri ile Alaçatı gelmektedir. Alaçatı’da kalmak istiyorsanız lüks otelleri unutun. Doğa ile iç içe, sevimli, şirin butik otellere merhaba deyin. Alaçatı’da fiyatlar diğer bölgelerdeki otellere göre daha yüksektir. Belde olarak Alaçatı, çeşme ismi ile birlikte anılmaktadır.  Alaçatı taş evleri ve plajları ile nam salmıştır. Burada fotoğraf tutkunları muhteşem karelerin altına imza atabilmektedir.
  •           Aya Yorgi Koyu
Aya Yorgi Koyu

Çeşme’nin gözde mekanlarından biridir. Beach clupları, eğlencesi ve gece hayatı ile Çeşme tatillerine damgasını vurmaktadır. Bu koy, Çeşme merkeze 1 km uzaklıktadır. Turizm sektörünün kalbinin attığı tatil yerlerinden biridir.
  •         Paşalimanı
Paşalimanı

Çeşme merkeze yaklaşık olarak 10 km uzaklıkta olan Paşalimanı, turizm cenneti olarak isimlendirilmiştir. Ziyaretçiler ve turistler burada konaklama imkanı bulabilmektedir. Alaçatı ve merkeze göre daha sakin, doğal güzellikler ile iç içe bir yerde tatil yapmak isteyenler için muhteşem bir mevkiidir.

Çeşme Otelleri

  •            Radisson Blu Resort & Spa
Radisson Blu Resort & Spa


Çeşme’de 5 yıldızlı bir tatil geçirmek istiyorsanız bu otelde kalabilirsiniz. Çeşme’nin Ilıca Mevkiinde bulunan bu tesiste nefes kesen bir manzara ve denize sıfır özelliği ile mutlaka tercih edilmelidir. Lüks bir otel arıyorsanız Çeşme’de tercihiniz bu otel olabilir.
  •           Blue Sea Butik Suit

Eğer çok fazla bütçeniz yok ve butik otellerden hoşlanıyorsanız butik oteller arasında en uygun fiyarlı olan Blue Sea Butik Suit’i tercih edebilirsiniz. Yeşillikler içerisinde doğa ile iç içe olan bu butik otel Ilıca mevkiinde yer almaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder