Pages

25 Aralık 2015 Cuma

Çocuklarla Nereye Gidilir

Çocuklarla Nereye Gidilir
Ailecek tatile çıkacak olanlar çocuklarına en güzel tatil imkanlarını sunmak isterler. Bu nedenle de buna uygun tatil yerlerini araştırırlar. Hem güvenilirliği olan hem de çocuklara yönelik aktivitelerin sunulduğu otellerden yana tercih yapmak istemektedirler.  Çocuklu ailelerin tatile gitmeden önce karar verebilmeleri için otel önerileri şu şekildedir.
·        Hillside Beach Clup – Fethiye
Hillside Beach Club – Fethiye

Çocuklarınız için eşsiz bir aktivite imkanı sunan bu otelde hem siz hem çocuğunuz eğlenceli dakikalar geçirebileceksiniz. Çocuk kulübü oldukça profesyonel kişilerden oluşmaktadır. Bu nedenle siz güneşlenirken, deniz veya havuza girerken çocuğunuz ile kaliteli vait geçirebilecek bir ekip ve aktiviteler bol bol bulunmaktadır. Ayrıca bu sayede devamlı etrafta koşturup düşme tehlikesi yaşayan çocuklar da güvende olacaktır.
·        Lykia World Hotel – Ölüdeniz
Tesiste güler yüzlü çalışanlar ve yardımsever bir ekip sayesinde çocuklarınız ile harika bir tatil geçirebileceksiniz. Zaten bu tarz otellerde çocukları seven kişilerin çalışması önemli bir kıstastır. Bu sayede aileler güvenle çocuklarını teslim edebilmektedir.
·        Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa
Çeşme’nin Ilıca mevkiinde bulunan bu tesis tam anlamı ile mükemmeldir. Gerek sunulan hizmet gerek güleryüzlü çalışanlar ve çocuklarınız için tasarlanmış tüm alanları sayesinde güvenli bir tatil sizi bekliyor. Çocuk kulübü çalışanları tarafından kum ile doldurulmuş oyun alanı sayesinde hem çocuklar güvende oluyor hem de çok eğleniyor.
·        Kempinski Bodrum
Kempinski Bodrum

Çocuklar için oldukça sevebilecekleri yiyecekler bulunan bu tesiste ayrıca kids clup oldukça iyi hizmet vermektedir. Hatta çocuklar için ayrıca kahvaltı imkanı bile sunulmaktadır.
            Eğer siz de çocuklarınız ile güzel bir tatil geçirmek istiyorsanız mutlaka çocuk kulüplerini iyi araştırmalısınız. Oteli arayarak bilgi alabileceğiniz gibi otelin yorumlarından da fikir edinebileceksiniz. Çocuklar ile rahat bir tatil geçirebilmek  artık hiç de imkansız değil.


0 yorum:

Yorum Gönder