Pages

29 Ekim 2015 Perşembe

İstinye Park Nerede Nasıl Gidilir ?

İstinye Park Nerede
İstinye Park
İstanbul ili sınırlarında Sarıyer ilçesinde olan İstinye Park 2005 yılında tamamlanarak hizmete sunulmuştur. 270 metrekare inşaat alanı bulunan alışveriş merkezinde yaklaşık 280 dükkan ve mağaza bulunmaktadır.
Toplamda 147 farklı markanın hizmet verdiği İstinye Park hizmet sumaya başladığı günden bu yana kullanıcılardan büyük rağbet gören İstanbul'un önemli alışveriş merkezlerinden biridir.
İstinye Park'a Nasıl Gidilir
İstanbul'un merkezi konumlarına yakın olan İstinye Park'a gitmek için birçok alternatifiniz bulunuyor. İstinye Park otobüs durağından geçen 29B FSM - 4. Levent, 29P Poligon Mah. - 4. Levent Metro, 29Ş İstinye Dereiçi - Şişli, 40B Sarıyer - Beşiktaş, 42 Bahçeköy - 4. Levent Metro hatları ile giriş kapısında inebilirsiniz.
Ayrıca girişe 350 metre uzaklıkta olan Borsa durağından geçen 59A İstinye Dereiçi - Şişli ve 22RE Reşitpaşa - Kabataş hattını kullanabilirsiniz.
Ayrıca İstinye Park'a 300 metre mesafede olan İTÜ Sarıyer durağından 29 Pınar Mah. - 4. Levent metro hattı kullanılmakta.
İstinye Park'a gitmek için minibüs kullanmak isterseniz İstinye- Beşiktaş ya da Tarabya - Beşiktaş hatları tercih edilebilir.
İstinye Park servisleri ise 12:00 ile 14:00 arasında sürekli olarak Oto Sanayi ve İTÜ duraklarından kalkmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder