Pages

25 Aralık 2015 Cuma

Fethiye Tatil Yerleri

Fethiye Tatil Yerleri
            Fethiye dünyaca ünlü, yerli yabancı turistleri ağırlayan muhteşem ve göz alıcı bir tatil yeridir. Tertemiz denizi, plajları, koyları ve kumsalları ile asla doğallığı bozulmamış bir tatil cennetidir. Turizmin kalbinin attığı Fethiye gönülleri de fethetmiştir.
·        Saklıkent
Saklıkent

Fethiye denilince ilk akla gelen yerlerden biri olan Saklıkent sizi büyüleyecek. Adeta yeşilliklerin içerisinde Eşen Çayı sizi karşılayacak. Kendinizi adeta masal kentin içinde bulacaksınız. Bu vadi kenarında yürüyüş yapabilecek ve muhteşem fotoğraflar çekebileceksiniz.
·        Antik Kentler
Fethiye Antik Kentler

Medeniyetlerin beşiği olan Fethiye, binlerce yıllık bir geçmişe sahiptir. Her medeniyetin bir yapısını bir izini bulabileceksiniz. Özellikle de belli başlı antik kentler vardır ki görmeden gitmemeniz gerekmektedir. Telmessos Antik Kenti, Patara Antik Kenti, Letoon Antik Kenti, Tlos Antik Kenti göz alıcı ve tarih kokan yapılar olarak Fethiye’de oldukça yoğun ziyaretçi akınına uğramaktadır.
·        Kayaköy
Kayaköy’ün bir diğer adı da Hayalet Şehir’dir. Milattan önceki dönemlere kadar uzanan bir geçmişe sahiptir. Uzun zamandır kimsenin yaşamadığı bu köyü gezerek esrarengiz bir dünyanın kapılarını açabilirsiniz.
·        12 Adalar
Fethiye denildiği zaman mutlaka tekne turları akla gelmektedir. Tekne turları ile adaları gezebilecek, koylarda durup yüzebileceksiniz. Denizin rengini hiç böyle görmediniz! Mavinin her tonunu bu tekne turunda görebilecek ve renk geçişlerini görünce gözlerinize inanamayacaksınız.
·        Plajlar
Fethiye’nin en bilinen ve en meşhur plajı kuşkusuz ki Ölüdeniz Plajı’dır. Bir diğer önemli plaj ise Çalış Plajı’dır. Özellikleri ise beyaz kumlar ve turkuaz bir denize sahip olmalarıdır.
·        Portville Holiday Villas
Göcek’te bulunan bu tesis lüks hayatın kapılarını sizlere açıyor. Lüks döşenmiş olan villalarda kalmak ve hayatın tadını çıkartmak istiyorsanız bu villaları tercih etmelisinşz.
·        Apart Cennet Bahçesi
Villaları kaldırabilecek bütçeniz yoksa Fethiye’de kalmak imkansız değil. Ölüdeniz mevkiinde bulunan bu apartta kalabilir ve konforlu bir konaklama yaşayabilirsiniz.
            Fethiye doğal güzellikleri, doğası, denizi ve manzarası ile muhteşem bir tatil cenneti. Gidilmesi görülmesi gerekilen özel yerlerden biri…


0 yorum:

Yorum Gönder