Pages

24 Aralık 2015 Perşembe

Kuşadası Otelleri ve Tatil Yerleri

Kuşadası Otelleri Gezilecek Yerler
Kuşadası Aydın ilinin yaklaşık olarak 71 km uzağında bulunan, tatil denilince akla ilk gelen yerlerindendir. Turist akınına uğrayan Kuşadası, Türkiye’nin en sevilen ve beğenilen tatil yerleri arasında baş sıralarda yer almaktadır. Dağlar arasında çevrili olan bu bölge, yeşili ve doğası ile denizi ve kumsalları ile ziyaretçilerine kapılarını açmaktadır.
Kuşadası Gezilecek Yerler
Korumar Hotel Deluxe Kusadasi

·         Kuşadası Milli Parkı
Merkezden 28 km uzakta olan bu park muhteşem bir doğa manzarasına ev sahipliği yapmaktadır. Eğer mavi ve yeşilin adeta dans ettiği bu parkta nefes alabilmek ve kendinizi huzurun kollarına bırakmak istiyorsanız bu dansa eşlik edebilirsiniz. Kuşadası’na gelip de eğer bu parkı görmeden döndüyseniz, Kuşadası’na gittim demeyin…
·         Güvercin Ada Kalesi
İsmini aldığı Güvercin Adası Kuşadası’nın simgesidir. Bu kale yüzlerce yıl önce savunma amaçlı yapılmış olup günümüzde de sağlamlığını korumaktadır. Özellikle de denizden gelen saldırıları engellemek için yapılmış olan bu kale oldukça dikkat çeken turistik bir yapıdır.
·         Zeus Mağarası
Bu mağara Dilek Yarımadası’nın girişinde yer almakla birlikte eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Buz gibi pırıl pırıl sularında yüzmeden buradan ayrılmayın.
·         Davutlar Plajı
Davutlar beldesi Kuşadası’nın en muhteşem plajlarına sahiptir. Masmavi Ege’yi selamlayıp yemyeşil ormanlarında yürüyüş yapmak ve denize girmek eşsiz bir deneyim olacaktır.
Kuşadası Otelleri
·         Royal Palace Kuşadası Hotel
Denize 1 km uzaklıkta olan, muhteşem görünüme sahip bu otelde konaklamak oldukça lüks bir tatil geçirmeniz anlamına gelecektir. Kuşadası’nın en pahalı otellerinden olan Royal Palace verilen paranın hakkını vererek eşsiz bir tatil geçirmenizi sağlayacak.
·      Mor Suit Otel
Kuşadası’na en uygun bütçe ile gitmek isteğindeyseniz o halde Mor Suit sizlere konfor ve güler yüzü ile merhaba diyecektir. Kadınlar Plajına sadece 150 m mesafede olup otelde yüzme havuzu da bulunmaktadır.
            Kuşadası, tarihe tanıklık etmiş yapıları ve muhteşem manzarası ile sizleri bekliyor. Yüzlerce otel ve konaklama imkanı ile bu eşsiz beldeye mutlaka gitmelisiniz.
İmbat Otel (Kuşadası, Türkiye)



0 yorum:

Yorum Gönder